2023 | Avond | Tummers Jeugdtoernooi
Loterij-uitslag
Superprijs = twee NAC Breda business seats = 740 oranje

Alle toernooiprijzen zijn afgehaald. Bedankt voor uw deelname en komst!
Organisatorische wijzigingen
Beste bezoekers van de jeugdtoernooien bij vv Prinsenland,

Onvoorziene omstandigheden resulteren in noodzakelijke organisatorische wijzigingen. Blijf onze toernooi-pagina’s checken, want nieuwe (kleine) wijzigingen zijn niet uitgesloten.

De belangrijkste zijn het starten van het toernooi op zaterdagmiddag 3 juni om 13:30 uur (in plaats van 13:45 uur) en wijzigingen in de wedstrijdschema's van zaterdag 3 juni.

Nacompetitie

Prinsenland 1 speelt op zaterdagmiddag 3 juni om 16:30 uur de tweede ronde van de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse thuis tegen Heukelum 1. Het zal daarom extra druk zijn op ons sportpark. De prijsuitreiking vindt hierdoor plaats op veld 2. Beide teams gebruiken een kleedkamer, waardoor op zaterdagmiddag minder kleedkamers met douches beschikbaar zijn. Douche om deze reden bij voorkeur thuis.

Overlijden bestuurslid

Op 26 mei is onverwachts ons bestuurslid Rinie van Meel overleden. Rinie heeft veel betekend voor onze vereniging. Voor de fusie was Rinie sinds jaar en dag bestuurslid bij vv Dinteloord. Een rustige en fijne kracht met veel procedurele en historische kennis. Uit respect voor Rinie zullen onze jeugdtoernooien om deze reden ingetogener zijn dan normaliter.

- Vlaggen hangen halfstok
- Voorafgaand aan het toernooi op vrijdagavond (18:29 uur), zaterdagochtend (8:59 uur) en zaterdagmiddag (13:29 uur) zal applaus plaatsvinden als eerbetoon aan Rinie.
- Op vrijdagavond zal er tussen 18:30 uur en 20:00 uur geen muziek zijn en minimaal worden omgeroepen.
- In de kantine is een ‘in memoriam’ zichtbaar

Wij verzoeken onze bezoekers uitdrukkelijk om op vrijdagavond 2 juni alle parkeerplaatsen bij het Mortuarium aan de overkant van het sportpark vrij te houden.

Voor Rinie was respect voor de medemens belangrijk. Hij was wars van incidenten en ongedisciplineerd gedrag. Laten we samen vanuit deze gedachte onze jeugdtoernooien spelen.

Tot vrijdag en/of zaterdag! 

Met sportieve groet,

Hoofdbestuur vv Prinsenland
Toernooicommissie vv Prinsenland
 

Note:

The developer does not accept any liability for damages resulting from visiting this website or any damages resulting from perusal of the contents or services provided.